til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Byggmester Iver R. Gresseth

Om Byggmester Iver R. Gresseth

Hos Byggmester Iver R. Gresseth har vi lang og bred erfaring innen bygging av eneboliger, og vi står klare til å bygge ditt nye hjem. Vi er en lokal byggmesterbedrift som driver med det meste innen tømrerarbeid. Vi utfører også betongarbeid.

Historien til byggmester Iver R. Gresseth startet da bestefaren til Jon Helge Gresseth og Reidar Gresseth som også het Reidar Gresseth startet som "bygdesnekker" i Hegra sammen med noen  andre snekkere. I 1974 utdannet sønnen, Iver, seg til tømrer, og startet som selvstending firma, etablerte senere firmaet Iver R. Gresseth. i 2008 ble de en del av Mesterhus, og jobber i dag som totalleverandør av eneboliger, oppussing og rehabilitering av boliger.

Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.Byggmester Iver R. Gresseth utfører oppdrag i Stjørdal, men tar også snekkeroppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Iver R. Gresseth kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi tar også på oss mindre oppdrag med som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester du trenger. I tillegg utfører vi enkle tegneoppdrag og prosjektering.

Våre ansatte er i hovedsak lokale tømrere, byggmestere og lærlinger. Vi er stolte av den kontinuiteten og erfaringen dette gir oss, og jobber aktivt med rekruttering via lærlingordningen til fylket.

Vi er medlem i Mesterhus, som i mange år har vært ledende leverandør av skreddersydde eneboliger og flermannsboliger i Norge. For at du som kunde skal bli fornøyd sier vi i Mesterhus: «Det blir som avtalt».

Om Byggmester Iver R. Gresseth
Om Byggmester Iver R. Gresseth
Om Byggmester Iver R. Gresseth
Om Byggmester Iver R. Gresseth
Om Byggmester Iver R. Gresseth